Fryder Forandring?

Foredraget Fryder Forandring? er et verbalt kommandoraid, der vender forandringen fra at være et negativt fænomen til at være en tro og uundværlig følgesvend i virksomhedens eller institutionens udvikling.

Forandring er forudsætning for udvikling og vækst, men hvordan mødes ledelse og medarbejdere i arbejdet med at håndtere forandringen, uden at nogen skrider i svinget?

Fryder forandring? møder og udfordrer "åh-nej, ikke nu igen"-syndromet og giver jer håndgribelig inspiration til at udvikle jer sammen, uden den slagside, vi kalder forandringsfrygt.

Ja, forandring kræver ledere, der kan motivere, og forandring kræver medarbejdere, der tænker konstruktivt og kan se indad.

Fryder forandring? gør det klart, hvorfor forandring kan være en udfordring for ledelse og medarbejdere, og foredraget giver jer svar på, hvordan forandringen bliver til et frirum og en nødvendig dyd:

  • Hvorfor stritter nogen imod forandring?
  • Hvad sker der i hjernen?
  • Hvornår er det svært, hvornår er det nemt?
  • Hvilke tre ting skal der til for at nyde forandring?

Varighed: 1-2 timer

"Casper tilhører den sjældne race af undervisere, som med indlevelse og begejstring fanger alle deltagere. Han har en fantastisk evne til dels at nå dybt ind i et andet menneske, og samtidig vide præcis, hvor langt han kan gå i situationen."
Kristina Bugge, leder i TDC HR