Om Rongsted

Det skal være sjovt, udfordrende og spændende!

Mit navn er Casper Rongsted. Jeg står i spidsen for teamet bag Rongsted - læring og motivation.

Jeg tror på, at læring opstår når underviseren eller oplægsholderen er engageret, fagligt kvalificeret og tør skabe relationer til dem, han eller hun underviser. Jeg har i mere end 20 år har beskæftiget mig professionelt med undervisning, læring og motivation. Og elsker det! Jeg tror på, at humor er en ingrediens der altid hører til de ovennævnte kvaliteter. Jeg mener også, at undervisning er et håndværk der kan læres - og at man kan træner sig til at blive en super underviser. Hvis man vil!

FRA BØRNEHAVER TIL MEDICINALVIRKSOMHEDER
Jeg er så heldig, at jeg kommer rundt i mange danske virkeligheder året rundt. Det er alt fra højere læreanstalter og gymnasier over plejehjem, børnehaver og efterskoler til store private virksomheder som Grundfos, NovoNordisk og TDC.

SOLID FAGLIGHED
Udgangspunktet for undervisningen er først og fremmest solid forskningsmæssig og videnskabelig indsigt i læring og motivation. Den har jeg hentet på Blågård lærerseminarium, hvor jeg blev lærer i 1994. Siden har jeg uddannet mig indenfor læring og motivation - samt samlet erfaringer fra de mange dygtige undervisere jeg har mødt i min karriere.
Jeg er gift med Mette og vi har 3 børn sammen og bor i Valby i København.

/ Casper Rongsted

 

Rasmus Schiellerup
Rasmus Schiellerup har i 15 år arbejdet som læringskonsulent, underviser, foredragsholder, viceskoleleder og som selvstændig erhvervsdrivende.

Rasmus er chefkonsulent og partner i Rongsted Læring & Motivation. Desuden er Rasmus indehaver af et foredragsbureau, hvor han formidler andre foredragsholdere og arrangerer træning af undervisere.

Rasmus kobler virkelighedens verden med teori og fortællinger, og med sin engagerede og personlige stil bygger han sin undervisning op på konkrete begivenheder.
Rasmus er sammen med Casper Rongsted medforfatter til bogen "Det relationelle menneske".

 

Kasper Myding
Kasper er teamets videnskabsmand. Han brænder for at skabe bæredygtige forandringer inden for formidling og for at gøre god undervisning endnu bedre. Han er uddannet lærer og har arbejdet som både lærer og viceleder. Derudover har Kasper en solid erfaring med træning og uddannelse af undervisere fra sit virke som læringskonsulent.

Kasper er chefkonsulent og partner i Rongsted Læring & Motivation. I øjeblikket er Kasper ved at færdiggøre en Master i læring og forandringsprocesser, hvor han er særligt optaget af innovativ undervisning og effektive læringsmiljøer i firmaer.