Referencer

Udtalelser vedrørende foredragene/kurserne Brænder Jeres Medarbejdere Igennem og Fryder Forandring?

Brænder jeres medarbejdere godt igennem er et fremragende koncept, som vi har anvendt på vores specialister i afdelingen, der er en blanding af erfarne og uerfarne undervisere og trænere. På imponerende kort tid er de blevet langt bedre formidlere. Vi er meget glade for vores samarbejde med Casper, hvor han motiverer og uddanner vores medarbejdere - det har givet os et stort positivt løft og skabt mange nye erkendelser".
/ Karin Weiser, Regulatory Academy NovoNordisk

"TDC Group har siden 2011 brugt Rongsted til at uddanne vores trænere og undervisere. Rongsteddrengene er elsket af deres deltagere og selvom hvert hold er meget forskelligt evner de at ramme målgruppen hver gang ved altid at variere form og indhold på den mest hensigtsmæssige og værdiskabende måde. Rongsted formår at omsætte teori til praksis på en levende og udfordrende måde således, at deltagerne forlader kursuset med nye perspektiver og stor viden om, hvordan de bedst muligt formidler.  Rongsted sikrer at alle går fra deres kursus med konkrete og langsigtede udviklingsplaner, som er til stor værdi for medarbejderne, og overleverer dermed et målbart værktøj, som vi har haft stor glæde af at bruge til den forsatte udvikling af vores medarbejdere og dermed også til stor værdi for forretningen."
/ Sandie Jørgensen, HR konsulent TDC

Kompetenceanalysen er et fremragende redskab til arbejde med formidling. Rongsted teamets indsats med vores lederes formidling har giver målbare resultater, både ledelses- og kommunikationsmæssigt.
/ Anders Nebelong, salesmanager for Danmark, Elgiganten

Rongsted har gennemført individuelle sparringsforløb med flere undervisere på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Kompetenceanalysen har givet underviserne en god og konstruktiv hjælp med meget konkrete forslag til, hvordan de kan blive endnu bedre formidlere og altså endnu bedre undervisere. De personlige handleplaner, som underviserne også har fået med sig, er ved at blive omsat til praksis nu, forhåbentlig til stor gavn for de studerende.
/ Anne-Marie Mosbech, Leder, Centre for Online and Blended Learning, De Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

"Casper fanger simpelthen på fremragende vis din interesse og med sin afslappede og selvuhøjtidelige måde skaber han et super klima for at lære nyt. Krydret med en stor portion humor og mange praktiske eksempler gør alt dette ham til en seriøs kandidat til årets underviser og foredragsholder"
/ Rene Nøttrup, Trafikchef, DSB S-Tog

 

 

 

 

NovoNordisk Logo 180 pxl

 

tdc-logo 175 pxl

 

 

 

 

 

el giganten logo

 

Københavns universitet logo

 

 

 

Dsb logo 180 pxl